Jon Olsson ble kjent som et stort ski talent, men i dag er han mer kjent som en vlogger på YouTube. Jon Olsson har over en million følgere på YouTube siden sin, som bare venter på at han skal legge ut en ny video til dem.
Jon Olsson ble født i Mora, i Sverige men bor fortiden i Monaco, men eier også et hus på rikmanns kysten i Spania, nærmere bestemt Marbella. Første huset han eide der «Casa Camo» ble nylig solgt og han har kjøpt et nytt «Casa Castle», og vi kan bare tenke oss at huset passer til navnet han har gitt det.

Bortsett fra å ha et par hus her og der, eier også Jon Olsson en fantastisk samling av biler; han eier en svært tilpasset Audi RS6, Lamborghini Huracan, Rolls-Royce Wraith, Mercedes Benz 4×4 og en helt ny Audi RS6. Mercedesen hans måtte gjøres om til en konvertibel så den fikk plass i garasjen i Monaco.
Bortsett fra denne imponerende samlingen av biler har Jon Olsson uttalt til media at han eier en golfbil i Marbella, bare noe å leke seg med på golfbanen på fritiden, ikke sant?

Jon Olsson har designet og laget mange biler til det populære bil rally «Gumball 3000», den siste bilen han designet og laget for dem er en DMT RS6.
Livet til Jon Olsson kan man følge som en åpen dagbok på YouTube hvor han legger ut så og si daglig video av hva han driver med, for tiden reiser han rundt omkring i verden sammen med forloveden sin Janni Delér, og kameramannen Benjamin Ortega og filmer videoer til følgerne sine på YouTube.
Jon Olsson lever det livet som mange bare kan drømme om, hus i Monaco og Marbella. En samling av biler som de fleste ønsker seg, og en jobb som tar han ut i verden

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Navn

e-post