Han har nylig sagt at han har hatt dette målet en stund, men at det først er nå han går ut med planene. Lord Aleem håper at dette vil få folk til å slutte å kritisere ham. Ifølge Lord Aleem, er de kun sjalu og ubetydelige mennesker.

Den unge millionæren som kaller seg selv Lord, deler nå litt om hvorfor han ønsker å bli med i Top Gear samtidig som han kan bidra til veldedighet.
Lord Aleem har bygget sin berømmelse på YouTube med sin samling av superbiler, tilbakemeldinger og videologger. Hans følgere og fans synes det hørtes spennende ut Lord Aleem kunngjorde at han ville delta i en audition for TV-showet Top Gear. Den siste tilgjengelige informasjonen sier at så langt har Lord Aleem ennå ikke sendt inn en av sine YouTube-videoer, noe som er nødvendig for audition.

Akkurat nå, er Lord Aleem opptatt med en reise i Pakistan hvor han hjelper foreldreløse barn. Han forklarte oss litt om audition. Ingen av hans allerede opplastede YouTube-videoer oppfyller kravene. Han må være på skjermen i 30 sekunder sammenhengende. Han kan ikke vise noen av bilene sine, noe som diskvalifiserer alle YouTube-videoene han har laget. Hans lidenskap for biler skinner tydelig gjennom fra hans holdninger og hva han sier om det. Det gjør det også mer utfordrende, men Lord Aleem er også kjent for sin karisma og sitt kjekke utseende. Han sier at han vil skal prøve, bare vent og se.

Hans hovedmål er ganske enkelt å bidra til at folk er lykkelige, og inspirere andre unge mennesker til å arbeide hardt for å lykkes. Han behandler utstillingsvinduet i bilforretningen sin som et slags museum der folk kan komme og se på bilene han og hans far eier. Det er fra sin far Lord Aleem har arvet sin lidenskap for biler.

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Navn

e-post